CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, April 25, 2010

study+blog+jiwang~~~~~~~~~~~~~~~~



ke garisan penamat....

hari ni hari ahad dah.. maknanya 3 hari lagi aku akan berada kat rumah... waa. bestnya.. x sabar rasanya nak balik... tiket dah beli, barang dah separuh berkemas tp yang jadii masalahnya, exam je yang belum habis..
bila dah sampai paper yang paling last ni, kemalasan aku dah makin bertambah-tambah... kenapa????/ kenapa????? tak lain x bukan, kerinduan pada kg aku yang teramat... hehe.. apalah kamu ni qema.. study lah dulu, tumpu pada exam.... kata nak skor A++++ subjek  GIS,RS.. ape???? A+++++... hebat2 kalau dapat A... kalahlah budak-budak FST yang amik subjek ni..... .hehehe.


. USAHA TANGGA KEJAYAAN... KALAU X USAHA, KAU JATUH TANGGA LAH JAWABNYA QEMA OIIII....

ntah kenapa tengah aku syok membelek-belek nota GIS, teringat pulak kt blog kesayangan aku ni... hehe..I LOVE U MY BLOG...... CINTA+KASIH+SAYANG.... qema, kamu rupanya minah jiwang... badan ketul2 tapi dalaman, fuh bak kata sem dalam cita ADNAN SEMPIT, " dalam hati ada taman"..... hakhak.. mestilah, aku kan perempuan.. naluri keperempuanan tetap ada lah..

aku dah rase tensen yang teramat bila tadi aku tengok kat FB, my pren huda post "landsat+spot+quickbird+radarsat+noaa+ikonos=satelit...xkn nk kne ingt sume satelit2 nie....adeh~mereng2...". 

.... waaaa.. aku rase makin tensen sebab benda 2 semua, satu benda pun xde dalam kepala otak aku....  kalau huda mereng, aku??????? 

takpe2.. qema, tenangkan fikiran kau 2.. dah tau x study tapi boleh lagi ko conteng blok kau ni,.. panjang lak tu... hehe.. kalu bab tulis blog, memang le banyak idea.. kalu blajor??? hehhe.. banyak jugak kalu aku x malas nak study... 

so, apa lagi, bila dah conteng-conteng  & melalut kat  blog aku, bru le ada semangat skit aku nak study....maklumlah, dah lama jugak rasanya x jenguk-jenguk kt blog aku ni.. jenguk 2 jenguk tapi xde pos ape2 pun.... hehe.. orang kate, lau tulis blog mase xde mood, xbest plak karangan aku nanti... bila mood ada, idea pun mencurah cam ledakan lava kat gunung berapi.....hikhik..

qema, ni ke semangat kau????? ish.. ish... ish...call le mak kau kt kg ke.. 2 pun semangat gak tu..hiikhik... tau2 tapi hari ni takda rasa nak call..~~~ mak, jgn marah ye.. walaupun x call, anakmu yang baik ini tetap merinduimu sepanjang masa n kau lah semangatku.. i love u my mom.. uummuuaahh.. ~~~~~
waaa.. lagi x sabar rase nk peluk mak aku....

tadi, aq ingat nk conteng-conteng sikit je kt blok aku ni.. tp makin lama makin banyak lak idea.. xbleh2x... qema, cepat stop.. ingat2 le kt nota RS & GIS kau tu.. sape nak baca.... oh tidak!!! memandangkan aku sorang aje kt dalam bilik ni, aku je lah yang patut baca... hehe.. tetiba plak ingat kt roomate aku... DILA, cepat balik...i miss u.. (sebenarnya takut tido sorang2 tanpa roomate.....)
  • qema, jangan fikir bukan2x..

oh tidak!!!!!!!!! aku dah makin mengarut... aku terpaksa stop kat sini.. banyak yang perlu aku buat.. 
  • study3x.....
  • kemas barang
  • kemas bilik
  • kemas apa2 yang patut.. 

ok, aku nak cau dulu, ape tajuk yang aku patut tulis ni cz banyak sangat cite kt sini.... huhuh
  1. tetiba je teringat mee kari kat tepi the stor KEMAMAN yang selalu aq makan bersama rahayu, syuhada, hasnah, biey... ohh.. sungguh x larar aku ne menyenaraikan nama kawan-kawan aku yang manis ni.. sory ......
  2. tetiba plak rasa malas nak study(mengarut.. ttp laptop cepat)
baik bos.. qema cau dlu... sekian....... ending... ....berakhir...... dah xde episod lain............


Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa................................................





sekadar hiasan semata-mata

who loves me?????


CUKUP...!!!!!

2 comments:

0zieb0o said...

nati marilah bilik aku.. berparty d sini..
ajop lah saing mu. ley aku kenal etep =P

aqma_aquarius88 said...

x dapat le nk join party lam bilik mg.. huuh.. masing2 x jadi balik...